ATSİAD 8 Yaşında

  • Eklenme Tarihi :31.03.2022 | 10:56
  • Muhabir :

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), kuruluş yıldönümü balosunda üyeleri ile bölgenin önemli sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

ATSİAD 8 Yaşında

‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla sekiz yıl önce bölgenin üreten, istihdam yaratan, ülke ve bölge ekonomisine katmadeğer üreten işinsanları tarafından kurulan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), kuruluş yıldönümü balosunda üyeleri ile bölgenin önemli sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

İssos Otel’de gerçekleştirilen ATSİAD’ın 8’nci Kuruluş Yıldönümü Balosu’nda, Sanatçı Aslızen sahne aldı. Derneğin vizyon ve hedeflerine ilişkin yaptığı konuşmada işinsanlarının birlik ve beraberliğinin büyük projelerin önünü açmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren  Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez, “Yerel değerlerini biraraya getirdiği işinsanlarından oluşan iş dünyasının mevcut ve potansiyel aktörlerine öncülük ederek küresel çapta projeleri üretmeyi hedefleyen işbirliği platformudur dedi.

ATSİAD’ın Kuruluş Yıldönümü pastası, Başkan Mithat Ceritbinmez, Onursal Başkan Yusuf Yılmaz, kadın komitesi ve baloya katılan STK Başkanlarının katılımıyla kesildi.

Pasta kesiminin ardından Sanatçı Aslızen’in sahne almasıyla birlikte doyumsuz bir müzik ziyafetiyle devam eden balo gecenin geç saatlerine kadar sürdü. (Haber Merkezi)