Muhasebe Entegrasyonu semineri düzenlendi

  • Eklenme Tarihi :14.12.2022 | 14:27
  • Muhabir :

İSMO Yönetimi ve üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Muhasebe Entegrasyonu semineri düzenlendi

Muhasebeciler Odası ve EDM Bilişim İşbirliğiyle Üyelere Yönelik Seminer Düzenlendi. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim işbirliğiyle "E-Fatura Uygulaması ve Muhasebe Entegrasyonu" konulu seminer düzenlendi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, üyeleri ile her fırsatta bir araya geliyor, sorunları dinliyor, çözüm yolları arıyor ve eğitimler düzenliyor. 

Toplantıda, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim Sistemleri Danışmanlık Hizmetleri İşbirliği ile “E-Faturalarının interaktiften kesilen Arşiv faturalarının ve Banka Hareketlerinin tek ekrandan yönetimi ve li Tebligatlar, Kayıtlı Elektronik Posta ve UETS’lerin Entegre çalışması” konulu seminer yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “Üyelerimize yönelik seminerle ve bilgilendirme toplantılarımıza devam ediyoruz. Hızla değişen mevzuatlar ve gelişen teknoloji karşısında bizler de bu gelişime ayak uydurmak zorundayız. Bu gün burada Odamız ile EDM Bilişim işbirliğiyle "E-Fatura Uygulaması ve Muhasebe Entegrasyonu" konulu bilgileri en yetkili ağızdan dinleyeceğiz. Toplantımıza katılan tüm yönetim ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, Mükelleflerin tüm E-Faturalarının, İnteraktiften kesilen Arşiv Faturalarının ve Banka Hareketlerinin Tek Ekrandan yönetimi ve Resmi Muhasebeye Fiş olarak otomatik aktarımı, Mali Tebligatlar, kayıtlı elektronik posta ve UETS’ler tek ekranda ve birbiriyle tam entegre iletişimi konuları hakkında İSMO üyelerine bilgiler verdi. (Haber Merkezi)