TESK’TEN ERDOĞAN’A ESNAF DOSYASI

  • Eklenme Tarihi :16.04.2022 | 01:24
  • Muhabir :

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TESK Yönetim Kurulu’na verilen iftar yemeğine katıldı.

TESK’TEN ERDOĞAN’A ESNAF DOSYASI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi olan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TESK Yönetim Kurulu’na verilen iftar yemeğine katıldı.

Hatay esnafının sorunlarını iletmek için Ankara’ya giderek ziyaretlerde bulunan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz sırasıyla TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmelerinden ardından HESOB Başkanı Teksöz daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen iftar programına da katılım gösterdi. Verilen iftar programına TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ve ilgili bürokratlar katılım gösterdi. Hatay esnafının sorunlarını ve taleplerini içeren bir dosya hazırlayan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, dosyayı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e teslim ederken, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etti.

Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaret programıyla ilgili bilgiler veren HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin verdiği iftar programına TESK yönetim kurulu ile HESOB Yönetim Kurulumuzla birlikte katıldık. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını içeren bir dosya takdim ettik. Bu arada Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş beyefendi, Esnaf Sanatkârlar Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Sayın Necmettin Erkan kardeşimiz ve TESK Genel başkanımız Sayın Bendevi Palandöken ağabeyimizle görüşerek esnafımızın taleplerini ilettik. Hatay esnafımızı temsilen A protokolde yer verildiği için teşekkür ediyoruz. Her şey Hatay'ımız için. Her şey esnafımız için. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz.” dedi. (Murat MUTLU)