ANTAKYALI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

  • Eklenme Tarihi :07.09.2022 | 12:50
  • Muhabir :

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ANTAKYALI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Antakya ilçesi Tahtaköprü, Uzunalıç, Maraşboğazı, Karaali ve Alahan mahallelerinde yaşayan hemşehrilerini ziyaret eden Savaş, yapılan hizmetleri yerinde inceledi ve bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Alt yapının yenilenmesi sonrası yapılan beton asfalt ve sulama kanalları gibi hizmetler sayesinde rahatladıklarını belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Savaş’a teşekkür etti. Mahallelinin coşkuyla karşıladığı Savaş, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi.

 

SAVAŞ: TÜRKİYE’DE HİÇKİMSENİN YAPAMADIĞI KALİTEDE GÜBRE ÜRETİYORUZ

Kırsal Kalkınma Projesini anlatan Savaş, ‘Tarımla uğraşan 15 bin küçük çiftçiyle çalışıyoruz. 3-5-10 dönüm olup da ekip biçmekten imtina edip şehre göçmek isteyen insanlara köyünde kal diyoruz. Fideyi ve tohumu bedava veriyoruz. Türkiye’de hiç kimsenin yapamadığı kalitede bir gübre yapıyoruz. Gücümüz yettiği kadar tüm hizmetleri yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Savaş, ‘İmkanlarımızı Hatay’a adaletli bir şekilde paylaştırıp, güleryüzlü bir şekilde hizmet etmek ve sizinle birlikte aynı istikamette yürümek için buradayız, yanınızdayız. Köy hizmetlerinin yıllarca mahallemize getirmediği hizmeti belediyemiz döneminde getirdik. Sorumluluğumuzun bilincinde, şehrimizi ve mahallelerimizi bugünkünden daha ileriye taşıyacak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz’ diyerek mahallelinin güler yüzlü ve samimi karşılamaları için teşekkür etti.

Savaş, çocuklara okul çantası, kırtasiye malzemeleri ve Hatayspor forması hediye ederek yüzlerini güldürdü.  Lütfü Savaş’a ziyaretlerinde CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir eşlik etti. (Haber Merkezi)