ARIBAŞ’TAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

  • Eklenme Tarihi :07.04.2022 | 10:29
  • Muhabir :

ARIBAŞ’TAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

 

HATAY İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Emniyet Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.  Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısı ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri şehit ailelerini ve gazileri ayrı ayrı ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde şehit ailelerinin Ramazan ayını kutlayarak, tekrar başsağlığı dilenirken, gazilerinde Ramazan ayı ve polis haftası kutlandı.

KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

Öte yandan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü personeli polis haftası dolayısı ile kan bağışında bulundu. Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) bahçesinde Kızılay organizasyonunda düzenlenen kan bağışında İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş olmak üzere, polisler kan bağışında bulundular.

Öte yandan il Emniyet Müdürlüğü, kutlamalar kapsamında şehrin dört bir yanını afiş ve billboardlarla donattı. Önemli noktalar mavi kırmızı renklerle ışıklandırıldı.  Etkinliklerin hafta boyunca devam edeceği açıklandı. (Haber Merkezi)