Bakan Özer bir takım ziyaretlerde bulundu

  • Eklenme Tarihi :14.11.2022 | 14:32
  • Muhabir :

MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Bakan Özer bir takım ziyaretlerde bulundu

Sabah saatlerinde Hatay Havaalanın da Hatay valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Milletvekilleri, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve partilileri tarafından karşılanan Bakan Özer, ilk olarak Hatay Valiliğini ziyaret etti.

Burada Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra il değerlendirme toplantısına katılan Bakan Özer, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti İl Binasında İl Başkanı Adem Yeşildal ve partilileriyle bir araya gelen Bakan Özer, birde selamlama konuşması yaptı.

MHP VE BBP’SİNE ZİYARET

Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Bakan Özer daha sonra Milliyetçe Hareket Partisi İl Başkanlığına geçti. MHP İl Başkanı Murat Adal, il ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer, İl Başkanı Adal ile bir süre sohbet etti. MHP il Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından Büyük Birlik Partisi’ni de (BBP) ziyaret eden Bakan Özer, BBP İl Başkanı Metin Yeşilkaya tarafından karşılandı. Bir süre BBP İl Başkanlığında kalan Bakan Özer, Kırıkhan’da gerçekleşecek olan Fen Lisesi’nin temel atma törenine katılmak üzere, Antakya’dan ayrıldı.