Çinçin'den Toplantıya Katılanlara Teşekkür

  • Eklenme Tarihi :08.04.2022 | 15:23
  • Muhabir :

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’na katılan komite, meclis ve disiplin kurulu üyeleri ile kurum müdürlerine teşekkür etti.

Çinçin'den Toplantıya Katılanlara Teşekkür

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Ottoman Palace Otel’de yapılan Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’na katılan komite, meclis ve disiplin kurulu üyeleri ile kurum müdürlerine teşekkür etti.

Dün Ottoman Palace Otel’de gerçekleştirilen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı sonrasında bir teşekkür mesajı yayımlayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “Oda Muamelat Yönetmeliği 26.maddesi uyarınca 6 ayda bir yapılması gereken ‘Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’nı Ottoman Palace Otel’de geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Toplantımıza Komite, Meclis Üyelerimiz ve İl Müdürlerimiz katıldı. KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu son dönemlerdeki Hibeler ve Destekler ile ilgili birer sunum gerçekleştirdiler. Odamız Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantımıza ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Hatay Vergi Dairesi Başkan Cemil Müsevvitoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır, Tarım İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız katıldı. Komite, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyelerimize ve tüm kurum müdürlerimize katılım ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. (Murat MUTLU)