DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER!

  • Eklenme Tarihi :09.11.2022 | 13:04
  • Muhabir :

Hatay’ın çelik boru sektöründe faaliyet gösteren başarılı firmalarından biri olan HATBORU geleneksel olarak düzenlediği dayanışma yemeği etkinliğinde bir araya geldiler.

DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER!

HATBORU Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen dayanışma yemeği etkinliğine HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıddık Önlen ve Zahir Kılıçlar, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meryem Yeşildağ başta olmak üzere yönetim, idari kadro ve çalışanlar katılım gösterdi. Dayanışma Gecesi etkinliği öncesinde HATBORU’da 10 yıl ve 25 yıl çalışma süresini dolduran çalışanlara plaketler takdim edilirken, iş kollarında başarı gösteren çalışanlara ise Başarı Belgesi ve altın ile ödüllendirildi. 

 

HATBORU’DA BİRLİK VE BERABERLİK SÜRDÜKÇE…

Gecede düzenlenen plaket töreninin ardından bir konuşma yapan HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, “HATBORU çalışanları el ele verdikleri sürece her türlü zorluğun üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bugün şirketimizde ikinci nesil aile fertleri çalışmaya başladı. Birlik ve beraberliğimiz sürdükçe hiç biriniz gelecek kaygısı yaşamayacaktır. Şirketimizin yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılarınızın devamını diliyor, dayanışma gecemizin hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.” dedi.