DİNGİL VE DÖNMEZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ!

  • Eklenme Tarihi :06.09.2022 | 12:27
  • Muhabir :

ÖZYURT Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni meslektaşımız Metin Dingil’in oğlu Numan Dingil evliliğe ilk adımı attı. Aile arasında yapılan nişan merasiminde, genç çiftin nişan yüzüklerini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz taktı.

DİNGİL VE DÖNMEZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ!

Dingil ailesi ile Dönmez ailesi geçtiğimiz hafta sonu çocuklarının mutlu gününde bir araya geldi. Metin-Belgin Dingil çiftinin yakışıklı oğulları Antakya Belediyesi personellerinden Numan Dingil ile Yusuf-Nurhayat Dönmez çiftinin güzel kızları Oya Dönmez içinde aile arasında nişan merasimi düzenlendi. Düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı atan genç çiftlerin mutluluklarına Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ile Asi Sulama Kooperatif Başkanı Hüseyin Şahbaz’da şahitlik etti. Pastaların kesilip tatlıların yenildiği nişan töreninde Numan-Oya çiftinin nişan yüzüklerini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz taktı. Genç çifti tebrik eden Başkan Yılmaz, “Ben hem kız tarafı hemde erkek tarafındanım. Çünkü gelinde damatta benim personelim. İnşallah nikahlarını kıymakta bana nasip olur. İki değerli Necmettin ve Hüseyin başkanlarımın da şahitlik ettiği nişan töreninin her iki aileye de hayırlı olmasını ve tamamına erdirmesini temenni ediyorum” diyerek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Hatay Söz Gazetesi olarak Oya&Numan çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin diyoruz. (Haber Merkezi)