EN YÜKSEK YKS BAŞARISI YİNE EKİN EĞİTİM KURUMLARI’NDAN

  • Eklenme Tarihi :19.08.2022 | 09:58
  • Muhabir :

Ekin Eğitim Kurumları, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında yerleştirme konusunda bir kez daha adından başarıyla söz ettirdi.

EN YÜKSEK YKS BAŞARISI YİNE EKİN EĞİTİM KURUMLARI’NDAN

Hatay’ın Defne İlçesi’nde ‘Bilimsel Kollektif Eğitim’ sistemiyle eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren Ekin Eğitim Kurumları, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında yerleştirme konusunda bir kez daha adından başarıyla söz ettirdi.

YKS 2022 yerleştirmelerinin yapıldığı bu günlerde öğrencilerin daha iyi şartlarda geleceğe hazırlanabilmeleri için eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren Ekin Eğitim Kurumları, bir kez daha adından başarı ile söz ettirdi. Nitelikli üniversitelerde okumaya hak kazanan öğrencilerin yerleştirilmesi ile ilgili olarak Defne İlçesi’nde faaliyet gösteren Ekin Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda yerleşen öğrencilerin katılımıyla Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Adına Mehmet Karasu tarafından bir basın toplantısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında Ekin öğrencilerinin bu yıl da yerleşme sıralamasında büyük bir başarı gösterdiğini belirten Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karasu, “YKS 2022 yerleştirmelerinde Ekin öğrencileri en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine yerleşerek üstün bir başarı göstermişlerdir. Ekin Eğitim Kurumları donanımlı eğitim sistemi ve üst düzey öğretmen kadrosu sayesinde her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerini başarıya ulaştırmıştır. YKS 2022 yerleştirme sonuçları analiz edildiğinde Bilgisayar, Endüstri ve Yazılım Mühendisliklerine büyük bir yönelimin olduğu görülmektedir. Böylece bu Mühendislik bölümlerinin tercih sıralamaları önemli derecede artmıştır.” dedi.

Ekin Eğitim Kurumları elde ettiği sonuçlarla Hatay’da YKS alanında geleneksel başarısı ile öne çıktığını belirten Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karasu, “YKS 2022 yerleştirmelerinde öğrencilerimizin elde ettiği gurur verici başarılarını kamuoyu ile paylaşıyoruz. 44 öğrencimiz Tıp Fakültelerine, 13 öğrencimiz Hukuk  Fakültelerine, 23 öğrencimiz Diş Hekimliğine, 7 öğrencimiz PDR Bölümüne, 66 öğrencimiz Mühendislik Fakültelerine, 5 öğrencimiz Beslenme ve Diyetetik Bölümüne, 9 öğrencimiz Eczacılık Fakültelerine, 26 öğrencimiz Hemşirelik Bölümüne, 2 öğrencimiz Dil ve Konuşma Terapisine, 8 öğrencimiz Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına, 7 öğrencimiz FTR Fakültelerine, 72 öğrencimiz Öğretmenlik Bölümlerine yerleşirken bireysel başarıda ise Türkiye çapında sayısal alanda 15 öğrencimiz, TM alanında ise 6 öğrencimiz alanında ilgili üniversite ve fakültelere yerleşmiştir. Ekin Eğitim Kurumları elde ettiği sonuçlarla Hatay’da YKS alanında geleneksel başarısı ile öne çıkmıştır. Ekin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi başarıya ulaşmalarını sağlayan Ekin idarecilerine,  öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca güvenini bizden hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize şükran borçluyuz. Öğrencilerimize ileriki öğrenim hayatlarında başarılarının devamını dileriz.” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)