FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

  • Eklenme Tarihi :23.12.2022 | 09:43
  • Muhabir :

Antakya Belediyesi ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen öğretmenler arası fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve mansiyon ödülü kazanan fotoğraflardan oluşan sergi törenle açıldı.

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Törene Antakya Belediyesi Başkan Vekili Orhan Namık Mursaloğlu, Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alper Yılmaz, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Mehmet Aydın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SANAT ESERLERİ ORTAYA ÇIKMIŞ

Açılış töreninde konuşan Antakya Belediyesi Başkan Vekili Orhan Namık Mursaloğlu, öğretmenlerin yaptıkları çalışmalarla sanat eserleri ortaya çıkardığını belirterek, “Sergideki fotoğrafları görünce özellikle, yarışmaya katılan öğretmenler arasında fotoğraf sanatçısı var mı? diye sordum. Olmadığını duyuncada çok memnun oldum. Öğretmenlerimiz çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışlar. Antakya temalı yarışmada çektikleri fotoğraflarla şirin ilçemizi en iyi şekilde tanıtmışlar.” dedi.

TECİMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’de yarışmanın 24 Kasım Öretmenler Günü başladığını belirterek, “Öğretmenlerimiz foto safariye çıkarak, antakya7nın dört bir yanında çektikleri fotoğraflarla yarışmaya katıldılar. Birbirinden güzel fotoğrafların bulunduğu sergimizde sergilenen fotoğraflar vatandaşlar tarafından mutlaka görülmesi gereken fotoğraflar. Onları sergimizi ziyaret etleye davet ediyorum. Bu bağlamda sergide emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

SERGİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Yapılan çalışmaların ardından serginin açılışını Antakya Belediyesi Başkan Vekili Mursaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen, öğretmenlerle birlikte yaptı. Sergiyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar sergilenen fotoğrafları hayranlıkla izledi. Antakya Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde açılan fotoğraf sergi 2 gün boyunca açık kalacak. (Yaser ÇAPAROĞLU)