GENÇ GİRİŞİMCİ YILMAZ'DAN YERLİ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI

  • Eklenme Tarihi :18.06.2022 | 14:12
  • Muhabir :

2016 yılında Antakya’da kurulan ve işletmeciliğini Harun Yılmaz’ın yaptığı Vagon Tasarım Dijital Medya ve Yazılım A.Ş. yerli sosyal medya olarak kullanabilen “linklity” uygulamasını hayata geçirerek bir yeni bir gelişime imza attı.

GENÇ GİRİŞİMCİ YILMAZ'DAN YERLİ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI

Dijital Reklam Ajansı sloganıyla 2016 yılında Antakya’da kurulan Vagon Tasarım Dijital Medya ve Yazılım A.Ş. işletmecisi Harun Yılmaz, yeni geliştirdiği “linklity” sosyal medya uygulamasını hayata geçirerek yeni bir gelişime imza attı.

 

Geliştirdiği uygulama hakkında bilgiler veren Vagon Tasarım Dijital Medya ve Yazılım A.Ş. İşletmecisi Harın Yılmaz, “Geliştirdiğimiz linklity uygulamasını 7’den 70’e herkes kolayca kullanabilir. Dünya genelinde kullanılan Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra yeni geliştirdiğimiz yerli sosyal medya platformu olan linklity herkes tarafından kolayca kullanılabilir. Türkiye’nin yenilikçi ve kullanışlı yeni nesil sosyal medya platformu olan linklity’e www.linklity.com internet adresinden ya da https://play.google.com/store/apps/details?id=linklity.arpx adresinden cep telefonlarına uygulamayı indirerek üye olabilirsiniz.” dedi. (Murat MUTLU)