HATAY VAKFI ÜYELERİNİ SEÇTİ

  • Eklenme Tarihi :22.12.2022 | 10:19
  • Muhabir :

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne İlçesi Kaymakamlık Vakfı Mütevelli Heyet Seçimleri, Dernekleri temsilen, ve Dernek Başkanı gibi isimlerin katılımıyla birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde, sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

HATAY VAKFI ÜYELERİNİ SEÇTİ

Hatay, Antakya ve Defne il, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde temsilci olarak bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi üyelerinin seçimi Antakya Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İlk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapacak olan üyelerin çoğunluğu sağlaması sonrasında Divan Başkanlığına Hatay Sivil Toplum kuruluşları ve dernekler federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, divan üyeliklerine Hatay Dernekler platformu federasyon başkanı Ali Kılıç ve  Hatay Birleştirici dernekler Federasyon Başkanı Meryem Üs önerilerek seçildi. Ardından Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla seçim startı verildi.

İlyas Bayraktar ve Zekeriye Yunus il Vakfı temsilciliğinde güven tazelerken, Ömer Yılmaz Antakya Vakfı, Vecih Habelioğlu Defne Vakfına seçildi. Mütevelli heyetinde, bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere şehir dışında olan ve bu nedenle seçime katılamayan İlyas Bayraktar ise bir ilke imza atarak dernek temsilcileri tarafından seçilme sansı yakaladı. (Haber Merkezi)