HATAY VALİLİĞİ: PAYLAŞIMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

  • Eklenme Tarihi :02.06.2022 | 11:38
  • Muhabir :

Hatay’da çarşaflı kişi yada kişiler tarafından çocuk kaçırıldığına dair sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara Hatay Valiliğinden yanıt geldi.

HATAY VALİLİĞİ: PAYLAŞIMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Hatay Valiliği sosyal mecralarda ortaya atılan bu iddianın hemen ardından başlatılan tahkikatta  kolluk birimlerine çocuk kaçırılma vaka ihbarı gelmediği açıklandı.

Valilik açıklamasında, “Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında yayılan, İlimiz sınırları içerisinde çarşaflı kişiler tarafından çocuklarımızın kaçırıldığına dair paylaşımlara istinaden Valiliğimizce tahkikat başlatılmış olup fakat yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı, ilgili kolluk birimlerimize bu yönde herhangi bir ihbar gelmediği tespit edilmiştir. Ayrıca benzer paylaşımların farklı illerde de yapıldığı gözlenmiş olup bu tip paylaşımları yapan kişi ya da kişilerin tespitine yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Bizlerin en değerli varlığı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği için ilgili birimlerimiz zaman mefhumu gözetmeksizin gayretle görevlerini ifa etmektedirler.” İfadelerine yer verildi.  (ZAFER İNLİ)