HGC BAŞKANI MAZMANOĞLU’NDAN BİK MÜDÜRÜ PARLAK’A ZİYARET

  • Eklenme Tarihi :18.11.2022 | 11:04
  • Muhabir :

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak’ı makamında ziyaret etti.

HGC BAŞKANI MAZMANOĞLU’NDAN BİK MÜDÜRÜ PARLAK’A ZİYARET

HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, HGC Başkan Vekili İlyas Bayraktar ve HGC Basın Sözcüsü Murat Mutlu tarafından gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduğunu belirten BİK Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, yerel basının güçlenmesi için basın ahlak kuralları içerisinde tarafsız, doğru habercilik yaparak mesleği yaşatmak ve ayakta tutmak için Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarette Dezenformasyonla Mücadele Yasası hakkında HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarelerde bulunan BİK Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren HGC Yönetim Kurulu’nu da tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yerel basının sorunlarını ve taleplerini her zaman önemsediklerini belirten HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Yerel basının sorun ve talepleri konusunda Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürlüğü ile istişarelerimizi her zaman sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, görevinizde başarılar dilerim.” dedi.