HİZMET-İŞ SENDİKASINDA MEHMET YETİM GÜVEN TAZELEDİ!

  • Eklenme Tarihi :06.09.2022 | 12:19
  • Muhabir :

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesinin 8. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşirken, mevcut Başkan Mehmet Yetim Güven tazeledi.

HİZMET-İŞ SENDİKASINDA MEHMET YETİM GÜVEN TAZELEDİ!

Birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla gerçekleştirilen Hizmet-İş Sendikasının 8.Olagan Genel Kurulunda konuşan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Mahmut Arslan seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek, “Hizmet-İş Sendikamızın İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ve Yönetimini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Gerçekleştirilen Seçim sonrasında Şube Başkanlığına yeniden Mehmet Yetim ise; “Birlik ve beraberlik içerisinde geçen Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, bizlere destek veren yönetim kurulumuza, üyelerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum ‘Emek En Yüce Değer’ Şiarı ile çıkmış olduğumuz bu yolda yorulmadan yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

 

Hizmet-İş Sendikasını 8. Olağan Genel Kuruluna, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Şube Başkanı Ercan Salcan, çevre il ve ilçe şube başkanları, HAK-İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, HAK-İş’e bağlı sendikaların Hatay ve İskenderun Şube Başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, delegeler  ve  basın mensupları katıldı.(Haber Merkezi)