İMAMOĞLU’NA BİR DESTEKDE HATAYDAN

  • Eklenme Tarihi :11.11.2022 | 11:56
  • Muhabir :

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu\'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu\'nun kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu kaydedilerek İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İMAMOĞLU’NA BİR DESTEKDE HATAYDAN

Yaşanan sürecin ardından İBB Başkanı İmamoğlu’na destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yargı eli ile verdirilmek istenen siyasal kararları asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

Sosyal medya hesabından İmamoğlu ile beraber çekilmiş fotoğrafını paylaşan Savaş “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu nezdinde İstanbul yargılanıyor. Hak, hukuk, adalet dışında, yargı eli ile verdirilmek istenen siyasal kararları asla kabul etmeyeceğiz. 16 milyon İstanbullu ve Başkanımız İmamoğlu’nun yanındayız” dedi.

Yaşanan süreç ile ilgili bir paylaşımda Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’dan geldi.  Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz halkın iradesinin gasp edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Başkan Eryılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Halkın iradesi yok sayılarak, hukuksuz   şekilde yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu\'nun yanındayız. Adaletsizliğin ve hukuksuzluğun karşısında olacak ve halkın iradesinin gasp edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.