MAŞUKLU KORULUĞU AÇILDI

  • Eklenme Tarihi :10.10.2022 | 17:09
  • Muhabir :

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla HBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Maşuklu Koruluğu, Seyit Torun ve beraberinde bulunan heyetin katılımıyla görkemli bir törenle açılışı gerçekleşti.

MAŞUKLU KORULUĞU AÇILDI

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla HBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Maşuklu Koruluğu, CHP Genel Başkan Seyit Torun ve beraberinde bulunan heyetin katılımıyla görkemli bir törenle açılışı gerçekleşti. Antakya İlçesi’ne bağlı 35 dönümlük atıl durumda olan yeşil alanın Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek vatandaşların daha güvenli ve nezih bir ortamda vakit geçirebileceği Maşuklu Koruluğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Av. Suzan Şahin, İsmet Tokdemir,  Serkan Topal, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve Temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla görkemli bir törenle vatandaşların hizmetine girdi.

HATAY ARTIK YEŞİL ŞEHİRLER ARASINA GİRMEK İÇİN ÇALIŞIYOR

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Hatay'ı yeşillendiren Hatay'da insanlarımızın hem ruhen, hem bedenen gelişimine katkı sağlayan projeler yapıyoruz. Bunu yaparken de herkes Hatay’ı tarih şehri, kültür şehri, medeniyet şehri, gastronomi şehri sonuç itibariyle EXPO şehri biliyor ama biz yakın zamanda bundan bir yıl önce yeşil mutabakata imza attık. Artık yeşil şehirler arasında girmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

TÜRKİYE’DE CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Açılışa katılım gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Değerli il başkanlarım, yöneticilerim, sevgili ilçe başkanları, çok kıymetli milletvekili arkadaşlarım, çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım, ilçe belediye başkanlarım, ilçe başkanlarım kadın kolları ve gençlik kolları Başkanlarım Hatay’da bu yapımı tamamlanan bu önemli açılış için bulunmaktan son derece mutluyum. Türkiye genelinde bizim büyükşehir belediye başkanlarımız ve belediye başkanlarımız en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyor. Antakya ilçemize bağlı Maşuklu Mahallesi’nde Maşuklu Koruluğunun yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

VATANDAŞLARIN HİZMETİNE GİRDİ

Yapılan konuşmaların ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maşuklu Koruluğunun açılışı başta CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun olmak üzere, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay milletvekilleri ve katılım sağlayan Millet İttifakı temsilcilerinin katılımıyla kurdele kesimi yapılarak vatandaşların hizmetine girdi.

Yapılan konuşmaların ardından içerisinde Türbe, Büfe, Restoran, Çocuk Oyun Alanları, Koşu ve Yürüyüş Pistleri, Süs Havuzları, Oturma Alanları, Otopark, Güvenlik ve Zabıta Kulübelerinin bulunduğu 35 dönümlük yeşil alan içerisinde yapımı tamamlanan Maşuklu Koruluğu açılışa katılım gösterenler tarafından ziyaret edildi.