MOTOSİKLET TUTKUNLARI EXPO’DA BULUŞTU

  • Eklenme Tarihi :16.08.2022 | 11:42
  • Muhabir :

EXPO 2021 Hatay alanları, açıldığı günden bugüne kentin ve bölgenin kültür, sanat ve eğlence merkezi olmaya devam ediyor.

MOTOSİKLET TUTKUNLARI EXPO’DA BULUŞTU

Türkiye genelinde yüzlerce motosiklet tutkunu EXPO Chopper Fest ile Hatay’a geldi. Türk Chopper MK Hatay tarafından düzenlenen gösteride motosiklet kullanıcıları EXPO alanlarını gezerek keyifli anlar yaşadı.

Festivalde çeşitli motosiklet gösterileri, söyleşiler ve DJ performansları sergilendi. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen motosikletliler Hatay ve EXPO’ya hayranlıklarını dile getirdiler. Alanları gezen konuklar EXPO’nun medeniyetler şehri Hatay’a yakışan bir yapı olduğunu söylediler ve başta Başkan Lütfü Savaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Festivale katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Hayzaran, motosiklet tutkunları ile hatıra fotoğrafı çekilerek bu anları ölümsüzleştirdi.

 

ANTAKYALI YAZARIN ÖYKÜLERİ EXPO’DA

Antakya EXPO Konferans Salonunda Antakyalı ünlü yazar Ayla Kutlu’nun öykülerinin konuşulduğu bir panel gerçekleşti. “Edebiyatımızda Ayla Kutlu Öykücülüğü” adlı paneli Neslihan Kanuncu Seçkin yönetti. Güler Kalem ve Neriman Yetek’in konuşmacı olarak katıldığı panelde Kutlu’nun öykücülük tarzı katılımcılar eşliğinde tartışıldı.

 

SU VE IŞIK GÖSTERİSİ GECEYE RENK KATTI

Hafta sonu eğlencesine renk katan bir başka gösteri de Arsuz EXPO alanında gerçekleşti. Alanda yer alan havuzda yapılan su ve ışık gösterisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Su ve ışık gösterisi ile birlikte ekrana yansıtılan Büyük Taarruz videosu alandaki ziyaretçilerden büyük alkış aldı. (Haber Merkezi)