Uluslararası arenadaki başarısıyla sektörün yıldızı olan firmamız ile bir kez daha gurur duyduk.
Türkiye genelinde yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren ve içerisinde 23 otobüs firmasının bir araya gelerek tek çatı altında toplanarak sorunların çözümü için faaliyetlerini sürdüren Otobüs İşletme Sahipleri Derneği (OİSD) Yönetim Kurulu, İstanbul’da faaliyet gösteren Mercedes-Benz Türk Otobüs Fabrikası’nı ziyaret ettiler.
İstanbul’da faaliyet gösteren ve uluslararası otobüs markalarından biri olan Mercedes-Benz Türk, Otobüs İşletme Sahipleri Derneği Başkanı Ayhan Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerini Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda Mercedes-Benz Türk Otobüs Üretiminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Acicbe ağırladı.
DÜNYANIN EN MODERN VE TEKNOLOJİK OTOBÜS ÜRETİM MERKEZİ
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Üretiminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Acicbe, “Otobüs İşletme Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle Hoşdere Otobüs Fabrikamızda bir araya geldik. Dünyanın en modern, teknolojik ve entegre otobüs üretim merkezlerinden biri olan Hoşdere Otobüs Fabrikası ev sahipliğinde hem değerli üyelerle bir araya geldik, hem de üretim süreçlerini yakından inceleme fırsatı elde ettik. Bu değerli ziyarette bize eşlik eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi.
SEKTÖRÜN YILDIZI OLAN MERCEDES-BENZ TÜRK İLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK
Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgiler veren Otobüs İşletme Sahipleri Derneği Başkanı Ayhan Kara, “Mercedes-Benz Türk, Otobüs İşletme Sahipleri Derneği’nin Yönetim Kurulunu Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda misafir etti. Misafirperverliğinden dolayı Mercedes-Benz Türk yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.