Peugeot Aslanbey'de Yeni Peugeot 308 Görücüye Çıktı

  • Eklenme Tarihi :27.09.2022 | 11:42
  • Muhabir :

Peugeot tarihinin en kapsamlı ürün serisi olan 300 Serisi’nin en son üyesi olan Yeni Peugeot 308 Peugeot Aslanbey Plazada düzenlenen tanıtım programı ile görücüye çıktı.

Peugeot Aslanbey'de Yeni Peugeot 308  Görücüye Çıktı

Peugeot Aslanbey Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Aslan ve Aydın Aslan başta olmak üzere Peugeot Satış Müdürü Tanser Nalçacı ile tüm personelin hazır bulundukları tanıtım programına Peugeot tutkunları yoğun katılım gösterdi. Üç gün süren  tanıtım programında Yeni Peugeot 308’i Peugeot Aslanbey Otomotiv'in deneyimli personellerinin anlatımları ile inceleme şansı bulan davetliler  görücüye çıktığı andan itibaren yoğun ilgi gören Yeni Peugeot 308'e tam not verdiler.

 

Yeni Peugeot 308’in bekledikleri gibi yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek sözlerine başlayan Peugeot Satış Müdürü Tanser Nalçacı:” Peugeot tarihinin en kapsamlı ürün serisi olan 300 Serisi’nin en son üyesi olan ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de merakla beklenen Yeni Peugeot 308’i Peugeot Aslanbey’de müşterilerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç gün süren  tanıtım programımızda ciddi bir ziyaretçi grubunu ağırladık.

Yeni Peugeot logomuzun yer aldığı ilk model olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken Yeni 308, yine sınıfının referans noktası olma geleneğini sürdürecek. Tanıtıldığı günden bu yana sayısız ödüle layık görülen Yeni Peugeot 308,1955 yılında Almanya’da kurulan ve o tarihten günümüze kadar dünya genelinde en iyi tasarımların markası haline gelen Red Dot Tasarım Ödülü kazanma başarısını gösterdi. Yeni Peugeot 308, 2021 mart ayındaki tanıtımından bu yana Red Dot Tasarım  Ödülü ile birlikte, 2022 Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili, Almanya’da Yılın Otomobili, Yılın En İyi Şehirli Otomobili, En İyi Şehirli ve Kompakt Otomobil olmak üzere 11 uluslararası ödül kazanmış oldu.

Peugeot Dna’sına sonuna kadar bağlı, duyguları harekete geçiren keskin tasarımıyla rakiplerinden çok daha üstün ve dinamik bir otomobil olan Yeni Peugeot 308’i tüm potansiyel müşterilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığımızı bir kez daha yineleyerek tanıtım programımıza katılım gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yeni Peugeot 308  için siparişler alınmaya başlandığını da belirten Satış Müdürü Tanser Nalçacı, sahip olduğu özelliklerle sınıfının dengelerini değiştiren Yeni Peugeot 308 'i yakından görmek ve detaylı bilgi almak üzere herkesi Peugeot Aslanbey Plaza'ya davet etti.(TALİP KÖLEOĞLU)