SAMİMİYETİNİZE İNANMIYORUZ!

  • Eklenme Tarihi :03.11.2022 | 15:44
  • Muhabir :

SAMİMİYETİNİZE İNANMIYORUZ!

Hatay’ın Defne İlçesi’ne hastane yapılması konusunda arazi tahsisi ile ilgili olarak Ak Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından Defne’de organize edilen istişare toplantısı sonrasında Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal tarafından yapılan söylemlerin siyasi rant olduğunu belirten CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Samimiyetinize İnanmıyoruz!” diyerek rest çekti.

Defne İlçesi’ne yapılması planlanan hastane arazisi hakkında Ak Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından Defne’de organize edilen istişare toplantısında bir araya gelen İl Başkanı Av. Adem Yeşildal’ın söylemlerine CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi.

AKP, SAĞLIK KONUSUNU İSTİSMAR EDECEK KADAR İŞGÜZAR DAVRANMIŞTIR!

Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal’ın söylemlerinin siyasi ranttan ibaret olduğunu belirten CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Geçtiğimiz günlerde, halkımızın ihtiyacı olan ‘Defne İlçesine Hastane’ talebinin (sözde) değerlendirildiği bir basın toplantısına şahit olduk. AKP İl Başkanı Adem Yeşildal tarafından organize edildiği düşünülen toplantı, AKP bayrakları ve AKP Genel Başkanı'nın fotoğraflarının gölgesinde gerçekleştirilirken davetli listesi de dikkatlerden kaçmadı. Konunun en önemli muhataplarını yok sayarak düzenlenen toplantının AKP kanadı,  samimiyetten uzak ve sağlık konusunu bile istismar edecek kadar işgüzar davranmıştır. Sözüm ona partimizin içinde çatlak yaratmaya yönelik hazırlanan davet listesi de, kendi acizliklerini ortaya koymuştur.” dedi.

GİTMENİZE 6 AY KALA CAN SİMİDİNİZ OLAMAZ, OLMAYACAK DA!

Harbiye Şelalelerinin restorasyon projesinde benzer bir olayı yaşadıklarını belirten CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Uzun yıllar DSİ kanalıyla Turunçlu Arıtma Tesisi’nin yerinden kaldırılmasına engel olan, hatta tesisin yerinde yenilenmesi için ihtiyaç duyulan kredinin dahi engellenmesi için çaba harcayan AKP ve İl başkanı Adem Yeşildal, halkın ortak kaygısı olan Hastane talebini siyasi ranta çevirmeye çalışmaktadır. Daha önce onlarca yer ve alternatif sunulmasına rağmen, aylarca oyalama taktiği ile zaman kazandıktan sonra ‘Turunçlu Arıtma Tesisi alanını bize verin, hastane yapalım’ gibi realiteden ve mantıktan uzak, Defne Halkı’nın iki önemli yarası olan, arıtma tesisinin kokusu ve hastane talebi zaaflarını kışkırtmaya yönelik tutumunu esefle karşılıyoruz. Öyle anlaşılıyor ki, Harbiye Şelalelerinin restorasyon projesinde Defne Halkının yüzüne baka baka yalan söyleyerek aldatma girişiminiz hız kesmeden devam ediyor. Ancak şunu hatırlatmak isteriz ki, Defne Halkı'nın masum taleplerini suistimal edip, şark kurnazlığı ile partililerimizi birbirine düşürmeye çalışmak gitmenize 6 ay kala can simidiniz olamaz, olmayacakta.” diyerek sözlerini tamamladı.