Sanat Müziğinin en güzel eserlerini seslendirdiler...

  • Eklenme Tarihi :16.12.2022 | 10:44
  • Muhabir :

Hatay'ın Sanat Güneşi olan Şef Nazife Tatlı Domnik'in idaresinde sahne alan koro ve solistler davetlilere unutamayacakları kadar harika bir sanat müziği fasıl gecesi yaşattılar.

Sanat Müziğinin en güzel eserlerini seslendirdiler...

Hatay İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen dayanışma gecesi sanat müziği severleri bir araya getirdi. 

Harbiye yolu üzeri bir mekanda düzenlenen dayanışma yemeği ve fasıl gecesine, TSM Korosu Şefi Nazife Tatlı Domnik, TSM korosu geçmiş dönem koro Şefi Alaattin Bahar, TSM Korosu Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun başta olmak üzere çok sayıda sanat sever müzik dostu davetli katıldı. 

Fasıl gecesi öncesi davetlilere hitap ederek kısa bir konuşma yapan Şef Nazife Tatlı Domnik,  Türk Sanat Müziğini daha geniş kitlelere yaymak ve halka sevdirmek için özveri ile çalıştıklarına dikkat çekerek, sanat müziği ile insanların ruhlarına dokunduklarını dile getirdi.

Şef Domnik idaresinde amatör bir ruh ile çalışan ve profesyonel bir iş ortaya koyan TSM Korosu solistleri koro ve solo halinde gecenin geç saatlerine kadar sevilen en güzel eserleri seslendirdiler.

Şarkılara eşlik eden davetlilerde koro üyeleri ile birlikte dans ettiler, oyunlar oynadılar ve halay çektiler.  Dayanışma ve fasıl gecesi nezih bir şekilde son buldu. (Haber Merkezi)