SAVAŞ’TAN ÖZEL 10 KASIM VİDEO PAYLAŞIMI

  • Eklenme Tarihi :10.11.2022 | 11:11
  • Muhabir :

SAVAŞ: “Sana bir müjdem var Paşam! Emanetin 100 yılını DEVİRİYOR”

SAVAŞ’TAN ÖZEL 10 KASIM VİDEO PAYLAŞIMI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 84. yılında özel olarak hazırlanan video ile andı. HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yer aldığı videoda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hatay için önemi, saygı, sevgi ve özlem vurgulandı. Hazırlanan videoda Başkan Savaş, eşi Nazan Savaş ile birlikte Anıtkabir’de Aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı.

 

Başkan Savaş, kendisinin seslendirdiği videoda “Sen ‘Hatay benim şahsi meselemdir’ demiştin ya, Sen de ilelebet Hatay’ın şahsi meselesisin. Her konuda azim ve kararlılıkla izindeyiz. Rahat uyu Paşam!” dedi.

SAVAŞ’IN VİDEOSU KISA SÜREDE YÜZBİNLERCE KEZ İZLENDİ

10 Kasım için özel hazırlanan ve Lütfü Savaş ile Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarında paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni topladı ve yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Savaş, videoda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben şunları söyledi:

“Paşam! Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bugün, ebedi istirahatgahin Anıtkabir’e yasa ya da mateme değil devrimlerine bağlılığımızı ve de çizdiğin yolda mücadelemizi sürdürdüğümüzü bir kez daha bildirmeye geldim.

Bizlere, Cumhuriyet’in ilelebet payidar kalacağını söylemiştin! İşte bu uğurda ne zaman ne koşulda olursa olsun, içinde bulunduğu vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyen milyonlarca evladın,  vatanın her köşesinde vazifeye atılmaya hazır. Güneş balçıkla sıvanmaz misali, ne kadar üstünü örterlerse o kadar güçlü parlıyor devrimlerin, ne kadar izlerini silmeye çalışırlarsa o kadar belirginleşiyor yolların! Sana bir müjdem var Paşam!  Emanetin 100 yılını deviriyor, 2. yüzyılında da bizlere emanet.

Senin hasta yatağında Hatay’ı sayıkladığını hiç unutmadık Atam. Hatay da bugün tüm zorluklara, sıkıntılara rağmen Cumhuriyetine ve de Türkiye’ne siperdir!

Her türlü gaflet, delalet ve de hıyanete karşı dimdik ayakta ve uyanığız!

Sen ‘Hatay benim şahsi meselemdir’ demiştin ya, Sen de ilelebet Hatay’ın şahsi meselesisin. Her konuda azim ve kararlılıkla izindeyiz. Rahat uyu Paşam!”