SOROPTİMİST KULÜBÜ’NDEN KİTAP BAĞIŞI

  • Eklenme Tarihi :21.04.2022 | 11:14
  • Muhabir :

Antakya Soroptimist Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Antakya Üzümdalı Şehit Metin Sürer Ortaokulu’na kitap bağışında bulundu.

SOROPTİMİST KULÜBÜ’NDEN KİTAP BAĞIŞI

Üzümdalı Metin Sürer Ortaokulu’nu ziyaret eden Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri bir süre okul yönetimi ve öğretmenlerle kitaplar üzerine sohbet etti. Yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Altunay daha sonra bağışladıkları kitapları tek tek raflara dizdi.

Kitapların çocukların ebedi arkadaşları olduğunu belirten Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar, "Kitaplar çocuklarımız içim ebedi bir arkadaştır. Onların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini sağlamanın yanı sıra hayal gücü ve yaratıcılık becerileri için çok büyük öneme sahiptir. Kitaplar bizi dinler, bizimle konuşur, gözyaşlarımızı siler, yol gösterir. Antakya Soroptimist Kulübü olarak kitapsız tek bir çocuk kalmaması dileklerimizle çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Projemize destek veren ve katılım gösteren tüm kulüp üyesi kız kardeşlerimize 2021-2023 yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz" dedi. (Haber Merkezi)