UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI TOPLUMU TEHDİT EDİYOR

  • Eklenme Tarihi :03.01.2023 | 15:10
  • Muhabir :

Hatay Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Başkanı Mehmet Ali Özdemir, dernek olarak uyuşturucu ile mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI TOPLUMU TEHDİT EDİYOR

Bağımlı olan bireyleri ve yakınlarını yakan bu yangının dumanı gün gelir toplumun tüm bireylerini yakar diyen Özdemir, yaptığı açıklamada “Uyuşturucu Bağımlılığı sarmalı tüm toplumu tehdit ediyor. Unutmayalım ki, yangında insanlar sadece yanarak değil, dumandan zehirlenerek de ölürler. Bağımlı bireyleri ve yakınlarını yakan bu yangının dumanı gün gelir toplumun tüm bireylerini yakar. 

2022 yılı uyuşturucu satıcılarını yapmış olduğumuz ihbarlarla birlikte, birçok etkinlik gerçekleştirerek dolu dolu bir yıl geçirdik.  Uyuşturucuya karşı mücadelemiz 2023 yılında da aynı kararlılıkla ve heyecanla devam edecektir. Senin çocuğun benim çocuğum yok hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. 

Eğer bu vatanı seviyorsanız sizde devletimize narkotik şubemize yardımcı olun ve bu belayı satanlara gençlerimizi zehirleyenlere karşı devletimizle beraber mücadele edin.“ dedi. (Haber Merkezi)