BURAK BİLA BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ

  • Eklenme Tarihi :03.09.2023 | 14:05

Erzinli hemşerimiz genç ve girişimci Burak Bila önceki gün akşam Müze Kafe’de bölgemizin basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

BURAK BİLA BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Geçtiğimiz haftalarda 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Erzin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Burak Bila projeleri ve düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

 

İlk Kurşun Gazetesi, Yeni Doğuş Gazetesi, Dörtyol Mahşet Gazetesi, Dörtyol’dan Haberler sayfası ve Payas Haber Ajansının temsilcileri ile yemekli olarak tertiplenen toplantıda bir araya gelen Burak Bile öncelikle özgeçmişini ve mesleki kariyerini anlattı, ardından da Belediye Başkanlığı için hedeflerini ve projelerini açıkladı.

Toplantı karşılıklı sohbet şeklinde samimi bir havada devam ederken, gece tarih kokan mekanda hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle tamamlandı. (Haber Merkezi)