Fatma ve Mehmet Evliliğe İlk Adımı Attı - Hatay Söz Gazetesi

Fatma ve Mehmet Evliliğe İlk Adımı Attı

  • Eklenme Tarihi :20.06.2024 | 14:16
  • Muhabir :Haber Merkezi

Fatma ve Mehmet Evliliğe İlk Adımı Attı

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Karaoğlan ve Gürkan ailelerinde nişan heyecanı yaşandı.Karaoğlan ailesinin dünyalar güzeli kızları Fatma ile Gürkan ailesinin yakışıklı oğulları Mehmet Altınözü Havuzbaşı Düğün Salonunda gerçekleştirilen nişan merasimi ile nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı attılar.
İlahiler eşliğinde salona giriş yapan Fatma&Mehmet çifti güzellik ve şıklıkları ile herkesi kendilerine hayran bırakırken ,genç çift tek tek masaları dolaşarak davetlileri selamladılar.
Fatma&Mehmet çiftini bu mutlu anlarında mutlu anlarında akraba ve sevenleri yalnız bırakmazken   nişan yüzüklerini takan aile büyükleri genç çifte hayırlı olsun diyerek Allah tamamına erdirsin dileklerinde bulundular.
Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Fatma&Mehmet  çifti mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.