Kırıkhan Belediyesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Gazella Gazella Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı.
Kırıkhan MKÜ salonunda düzenlenen Türk Halk Müziği konserine Vali Yardımcısı Gökay İçen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konserde koro ve solo olarak türküler ve şarkılar söylendi. Gazella Gazella Türk Halk Müziği Korosu dinleyenlerini hayran bıraktı.
Konser sonrası bir açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, "Gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizden oluşan Gazella Gazella Türk Halk Müziği Korosu’nu öncelikle en kalbi duygularımla kutluyorum. Yaşanan 6 Şubat kıyametinin ardından ilçemizde ilk konserini vermiş olmaları da bizleri oldukça gururlandırmış ve onurlandırmıştır. Bu akşamki muhteşem konserleri ile bizleri bir kez daha kendilerine hayran bırakmışlardır. Unutmamak gerekir ki; sanatsız kalmış bir milletin damarlarında her daim bir eksiklik olur. Bizler de gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizden oluşan Gazella Gazella Türk Halk Müziği Korosu’na her daim destek çıkıp yanlarında olacağız," dedi.