PAYAS STEM öğrencileri 17-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmaya katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) havayolu ile gitti. 17 öğrenciden oluşan kafile yarışmada hem ilimizi hemde ülkemizi temsil edecekler.
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Payas Belediyesi, “17-21 Nisan tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Texas Eyaletinde bulunan Houston şehrinde düzenlenecek olan ve dünyanın dört bir yanından gelen takımların yarışacağı FRC (First Robotic Competetion) World Championship’e SPARC 5665 takımı olarak katılacak Payas Stem Yapay zeka merkezi öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’da Payas STEM öğrencilerinin başarıya doymadıklarını belirterek, “Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ABD’de hem ülkemizi hemde ilimizi temsil edecekler. Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yolları açık olsun” dedi.