HATODER Başkanı Hasan Yetkin ve Yönetim kurulu üyeleri 14 mart Tıp Bayramı dolayısı ile Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof Dr Yunus Doğramacı’yı ziyaret ederek tıp bayramını kutladı
Ziyarette HATODER Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için özel tasarlanmış pasta Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı, Başhekim Yardımcıları Dr. Yusuf Oktay, Dr.Mahmut Bayrakçıoğlu ,Talasemi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Gönül Oktay ,Hematoloji Uzmanı Dr. Cihan Ural ,Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Cemaloğlu ve Diyetisyen Dr. Tuğçe Öntürk tarafından kesildi.
Başta Hatay Eğitim ve araştırma Hastanesi başhekimi Doğramacı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp Bayramlarını kutlayan HATODER Başkanı Yetkin, “Bizler için çok büyük önem arz eden ve her daim desteklerini esirgemeyen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı nezdinde tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramını Kutluyoruz.” dedi. (Haber Merkezi)