23 NİSAN İSTİŞARE TOPLANTISI

  • Eklenme Tarihi :05.04.2022 | 11:05
  • Muhabir :

İskenderun İskender Yönden'in başkanlığında "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.Yıldönümü"' kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan tören istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

23 NİSAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda  yapılan toplantıda, "23  Nisan  Ulusal  Egemenlik  ve Çocuk  Bayramı 102.Yıldönümü"' kapsamında İlçede  gerçekleştirilmesi  planlanan tören ve etkinlikler  ele  alınarak,  ilgili  kurum  ve  kuruluşların  görev  ve  sorumlulukları istişare edildi.

Söz  konusu  toplantıya, Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir,  Belediye Başkan Yardımcısı Esma Gülay, Sahil Güvenlik Grup Komutan Vekili SG Yüzbaşı  Engin  Dal,  İlçe Jandarma Komutanı  Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım,  İlçe  Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet  Gök,   İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü  Ali Haytaz,, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel,  İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nebil Özdemir ve ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amir ve temsilcileri katıldı. (Haber Merkezi)