CEM ALİ ATTI HOCASINA KOŞTU

  • Eklenme Tarihi :20.11.2023 | 16:05
  • Muhabir :ÖMER ÖZTÜRK

CEM ALİ ATTI HOCASINA KOŞTU

Yayladağıspor, kendi saha ve seyircisi önünde, Kahramanmaraş temsilcisi Karaziyaret Spor Kulübünü 51 mağlup etti. Attıkları her golden sonra sevinç yuvağı oluşturan Yeşil-Siyahlı futbolcular, Teknik Direktörleri Ekrem Temiz’e sevgi gösterisinde bulundu.

 

Karşılaşmanın 33. Dakikasında takımını 2-0 öne geçiren golcü futbolcu Cem Ali attığı golden sonra, teknik direktörü Ekrem Temiz’e koştu. Temiz’e sarılarak gol sevincini yaşayan Cem Ali, sevinç yumağına dönüşen yedek kulübesindeki teknik direktörünü taraftarlarına göstererek alkışlattı.

Cem Ali’den sonra, Karaziyaret Spor Kulübü’nün ağlarını 2 defa sarsarak karşılaşmada duble yapan Ali Orkun, attığı her golden sonra yedek kulübesine koşarak teknik direktörü Ekrem Temiz ve takım arkadaşları ile birlikte gol sevinçlerini yaşadı.

Karaziyaret Spor Kulübü Karşısında alınan 5-1’lık galibiyetin ardından Yeşil-Siyahlı taraftarlar Teknik Direktör Ekrem Temiz’i tezaruhatlar eşliğinde alkışladı.