KÖSEOĞLU SAMSUN’DA DA GEÇİLEMEDİ - Hatay Söz Gazetesi

KÖSEOĞLU SAMSUN’DA DA GEÇİLEMEDİ

  • Eklenme Tarihi :21.05.2024 | 07:55
  • Muhabir :Haber Merkezi

KÖSEOĞLU SAMSUN’DA DA GEÇİLEMEDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Samsun’da gerçekleştirilen ve 2 gün süren Uluslararası Masterlar Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya katılan Hataylı yüzücü Kamil Köseoğlu, yarışmaların birinci gününe olduğu gibi ikinci gününe de damga vurarak yarıştığı kategorilerde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. 

 

Şampiyonada 65-69 yaş kategorisinde yarışan Kamil Köseoğlu, yarıştığı 6 kategorinin tamamını kazanarak birincilik sevinci yaşadı. Köseoğlu, 200 metre kelebek, 200 metre sırtüstü, 100 metre sırtüstü, 100 metre kelebek, 200 metre karışık ve 50 metre kelebekte yarışan Köseoğlu, yarışmaların tümünü birincilikle kapatarak madalyaların sahibi oldu.

YÜZME YAŞADIĞIM HAYATTA EN VEFALI DOSTUM

Karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada tüm Hatay’a selam ve saygılarını sunan Köseoğlu, “Her zaman yaptığınız işin en iyisini yaparsanız. Mutlu olursunuz. Benim sevdiğim, değer verdiğim ve asla vazgeçemeyeceğim hobilerimden biri olan Yüzme yaşadığım hayatta en vefalı dostum, sırdaşım kısaca yaşam tarzım oldu. Benim naçizane düşüncem. Hatay'da deprem sonrası çocuklarımıza ve gençlerimize acil sosyal alanlar, yüzme havuzları, kapalı spor salonları ve Spor kompleksleri, kütüphaneler, kazandırılmalı  bu alanda yetişmiş antrenör, Beden eğitimi öğretmeni görevlendirilip çalışmalara acil başlanılmasıyla hayata geçirilmesi önemli bir çalışma olacaktır. Benim çabam çocuklara  ve gençlere her yaşta sporun yapılacağını göstermektir. Çok şükür sağlığım yerinde olduğu müddetçe spor yapmaya devam edeceğim. Tüm Hatay 'a saygılar sunuyorum.” dedi.