MASATLI’YA NEZAKET ZİYARETİ - Hatay Söz Gazetesi

MASATLI’YA NEZAKET ZİYARETİ

  • Eklenme Tarihi :22.01.2024 | 00:55
  • Muhabir :Haber Merkezi

MASATLI’YA NEZAKET ZİYARETİ

Arsuz Su Sporları Yelken Kulübü Genel Başkanı Altan Uzar ve Genel Başkan Yardımcısı İsa Kaplan, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Misafirlerini makamında ağırlayan Vali Masatlı, ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı Uzar ve Kaplan’a teşekkür etti.

 

Vali Masatlı su sporlarının turizm açısından her zaman çok önemli olduğunu ve bunun içinde su sporlarına her türlü desteğin verilmesi gerektiğini belirterek, “Su sporlarının yaygınlaştırılması ilimizin turizmine de önemli katkılar sağlayacaktır." dedi.

Vali Masatlı ziyarette ayrıca Arsuz Su Sporları Yelken Kulübü Genel Başkanı Altan Uzar ve Genel Başkan Yardımcısı İsa Kaplan’dan kulübün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.