SPORSEVERLERİN TAKDİRİNİ KAZANDI

  • Eklenme Tarihi :21.04.2022 | 11:10

HRT’de her Salı akşamı Ömer Cihangir’in hazırlayıp sunduğu Spor Saati adlı programa konuk olan Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Temsilcisi Gazel Cur, söylemleriyle ekran karşısında bulunan sporseverlerin takdirini kazandı.

SPORSEVERLERİN TAKDİRİNİ KAZANDI

HRT’de yayınlanan Spor Saati adlı programın canlı yayın konuğu olan Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Tribün Lideri Gazel Cur, söylediği birleştirici ve umutlu söylemlerle futbolseverlerin gönlünde taht kurdu.

CUR’DAN RAHMİ VARDI’YA TEŞEKKÜR

Hatay’ın Defne İlçesi’nde 350 kişilik bir grup halinde Atakaş Hatayspor’un maçlarına gittiklerini belirten ve araç teminini sorunsuz bir şekilde çözen Atakaş Hatayspor Yöneticisi Ramhi Vardı’ya teşekkür eden Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Temsilcisi Gazel Cur, “Biz çocukluğumuzdan beri memleketimizin takımı Hatayspor’u her zaman desteklemek için tribünlerde yerimizi alıyoruz. Şimdi de kendi sahamızda oynanan maçlara Defne Taraftarlar Grubu olarak sayısı 500’e çıkan grubumuz ile gidiyoruz. Ayrıca ilçelerde bulunan taraftarların maça gelmesi konusunda araç teminini sorunsuz bir şekilde yerine getiren Atakaş Hatayspor Yöneticisi Rahmi Vardı’ya buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

TRİBÜN KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI YAPIYORUZ

Amaçlarının her maçta aynı yerde birlik, beraberlik, kardeşlik ve coşkulu bir şekilde Atakaş Hatayspor’u destelemek olduğunu belirten Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Temsilcisi Gazel Cur, “Bizler Hatay’ımızın 15 ilçesinde 400 ile 500’er kişilik gruplar oluşturduk. Süper Lig’de başarılı bir şekilde mücadele eden Atakaş Hatayspor’umuz için tribün kültürünü yakalayabilmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl stad içerisinde nerede oturacağımız yerin planlamasını yaparak önümüzdeki süreçte coşkulu bir şekilde takımımızı desteklemek istiyoruz.” dedi.

ATAKAŞ HATAYSPOR ESNAFI CANLANDIRACAKTIR

Önümüzdeki yıl Süper Lig’de yüzde 10 oranında deplasman takım taraftarlarının alınacağını ve bunun da Hatay esnafına faydası olacağına inandığını belirten Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Temsilcisi Gazel Cur, “Hatay halkımıza buradan seslenmek istiyorum. Çocukluğumuzdan bu yana hayalini kurduğumuz Süper Lig’e çıkma başarısını yakalayan Atakaş Hatayspor’umuzu tribünde yerlerinizi alarak desteklemenizi istiyoruz. Önümüzdeki yıl yüzde 10 oranında deplasman takım taraftarları alınacak. Bunun da hem esnafımıza, hem de Hatay’ımıza çok büyük kazanımları olacak. Başta oteller olmak üzere restaurantlar ve çarşı esnafı ile birçok alanda ekonomik canlanma olacaktır. Takımımıza ne kadar fazla destek verirsek, Hatay’ımızın ekonomisinin bir nebze olsun düzelmesi demektir.” dedi.

TARAFTARLAR OLARAK HEDEFİMİZ BÜYÜK

Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu Temsilcisi Gazel Cur, “Biz taraftarlar olarak Atakaş Hatayspor’umuzu canı gönülden ve tam coşkulu bir şekilde desteklemek istiyoruz. Tribün kültürünün oluşması konusunda 15 İlçenin taraftar temsilcilerinden bir araya gelerek gelecek yılın planlamasını yapmayı düşünüyoruz. Hatayspor Defne Taraftarlar Grubu olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” dedi. (Murat MUTLU)