Hataylılar Derneği ve TÜRDEM Vakfı Hizmet Binası Hazır - Hatay Söz Gazetesi

Hataylılar Derneği ve TÜRDEM Vakfı Hizmet Binası Hazır

  • Eklenme Tarihi :13.10.2026 | 07:43
  • Muhabir :Haber Merkezi

Hataylılar Derneği ve TÜRDEM Vakfı Hizmet Binası Hazır

Hatay’ın tarih, kültür, sanat, gastronomi ve turizm alanında tanıtılması için 2022 yılında İstanbul’da kurulan ve çalışmalarını sürdüren Hataylılar Derneği, kısa bir süre önce kiraladığı yeni hizmet binasının tadilat işlemlerini tamamlayarak hizmet vermeye başladı.

Hatay’ın İstanbul’da en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalar yapan ve hayata geçirdiği yardım çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Hataylılar Derneği ve TÜRDEM Vakfı İstanbul İl Başkanlığı yeni hizmet binasının tadilat işlemlerinin tamamlanmasıyla hizmet vermeye başladı.

TÜRDEM Vakfı İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda Hataylılar Derneği Başkan Vekili olarak görev yapan Girişimci İşadamı Mehmet Burak Akyürek, dernek ve vakıf hizmet binasının tamamlandığını belirterek resmi açılış programı için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Haberin Videosu